Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


En insikt i sig själv.

När dagarna glider förbi som älven.

I sitt naturliga flöde..

Lämnar inte min önskan, min längtan.

Mig ensam med sitt öde..



Naturens skönhet etsar sig fast i våra sinnen.

Himmelens djupa sken, mot vatten och jord.

Blir likt ett regn i våra minnen..

Ekandes av våra underbara ord..



När vinden tar till och känslan dånar ut ur hjärtat.

Så kommer det och påminner mig..

Att fast i djupaste mörker, i den svåraste smärta.

Älskar jag dig..




Fri vers av Rojiva
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-20 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rojiva
Rojiva