Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bragdmedalj till mej & mina Kvinnor!





Nu har jag haft 10.000 olika

kvinnor hos

mej på tio år

Vi har älskat, knullat, haft hejdlös

erotik... vi har satt världen i brand

Vi har genomsmekt varandra

Livets Läkeljus har strömmat

Drömmar har blivit sanna

Nya världar har skapats

Gud har skrattat & älskat

med sin Gudinna

Andra galaxers världar

har börjat intressera sej

för vårt lilla solsystem

& we will continue

to RockNRoll...

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-20 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP