Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

linjal eller vingar ?

struktur
rakare linjer i den egna världen
kanske det vore lättare med vingar

åtminstone roligare
fyrkantigheten trygghet för många
tristess för andra

när livet är i gungning
rakare led

när styrkan når dej
låt det svaja

låt det storma
låt det brista

när kraften finns
att sopa
katastrofen kaos
blir min vän





Övriga genrer av jardan
Läst 415 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-16 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan