Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..............I ett annat Land.......

 

 

 

 



 

I mitt innersta råder
bottenlös månadstorka
Hundåren som ligger bakom
mig skaver i nacken

Jungfruresan
till ett annat universum
ligger framför mig
och jag vet att det
finns ett annat rike
därbortom

men än så länge
söker jag asyl

 

i mitt inre rike

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Mr Lindemann VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-01-21 17:03

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Starkt...en bra plast för asyl.
2009-01-21

  anits VIP
fina ord om ditt inre rike
2009-01-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ett tag för vila sedan kila...
"Det jag älskar, det är bortom
och fördolt i dunkelt fjärran,
och min rätta väg är hög och
underbar" Dan Andersson
2009-01-21

  Dr Jimmy Johansson The 777
Ett gott rike i ditt inre rike
2009-01-21

  MeAmmie VIP
Dikten stärker sig i orden om landet som alla borde få asyl till!
Finns det plats för fler i detta land?
En bra beskrivning och en mogen text!
Fredens Lena Liljor/Ammie
2009-01-21

  "Dempa"
poetiskt rullande...
2009-01-21

  Fokus
Gränslöst land...
2009-01-21

  -Ulla Tilemo- VIP
Goddag herr Lindeman, det är från "Asylverket".
''Vi har nu behandlat Ert ärende och finner att Ni är mer än väl kvalificerad för den asyl ni begär från avdelningen INRE RIKEN. Vi kommer att skicka denna försändelse till den uppgivna adressen i rekommenderat brev. Vi önskar Er lycka till med Er vistelse.''
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP