Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad mer kan man begära av en januarinatt?

En januarinatt kände inte vi varandra
vi sågs i mörkret och du lämnade inte min sida.

En januarinatt dansade vi vals i parken
du och jag och vinden och snön.

En januarinatt låg vi på rygg under trädkronan
Hotfull var den, tyckte jag. Det tyckte inte du.

En januarinatt älskade vi varandra till ljudet
av en skrapig LP-skiva, den lät som mitt kylskåp.

En januarinatt skiljdes vi åt
för att aldrig ses igen.




Fri vers av naught
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-21 17:52



Bookmark and Share


  Littlesunshine
Du skapar bilder i mitt huvud och ljud i mina öron :)
Bra skrivet gumman <3
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

naught