Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag försöker vara mig själv sannast, om inte jag är vem då?


Du är inte viktigast, förlåt

nu sätter den in igen

 

den där gnagande känslan av välbekant

osäkerhet

 

Vad ska vi testa denna gången?

tar fram den svarta boken

skriver insikter och lägger ifrån mig telefonen

 

Hjälper det att du är här?

 

Jag är ledsen men du är inte den viktigaste

 

Förlåt




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 496 gånger
Publicerad 2009-01-21 18:24



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Den där svarta boken är bra ibland, eller alltid. Många hemliga ting har den slukat mellan sina pärmar..
2009-01-21

  Fredric
en insikt så viktig... Härlig text...
2009-01-21

  Måna N. Berger
Känslan av osäkerhet, som en förelöpare. Den känner jag till...
Du har rätt i det som står i ingressen, "jag försöker vara mig själv sannast, om inte jag är vem då?"
2009-01-21

    Trast
Ja en insikt. Även om förlåtelse nog aldrig är lätt.
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson