Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUD sade: Förför & vilseled inte en av dessa mina minsta!!!





& Gud sade:

förför inte några av mina älskade barn in i nån slags religion!

det var inte JAG som skapade religionerna, det var ni...

Bibeln... hur kan ni tro på sådana sagor & legender & myter???

Er godtrogenhet & brist på kritik är verkligen rörande.


Det enda jag egentligen har sagt är:

Lev i Sanningen... & Sanningen är Kärlek Godhet & Rättvisa

Sanningen finns inom er

Vistas i naturen så ska ni erfara den heliga Harmonin

Skämta & skratta mycket.

När ska ni bli vuxna?

I detta livet... eller i nästa...??

När ska ni återvända till Ljuset

mina älskade Söner & Döttrar?




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 417 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-21 22:12



Bookmark and Share


    cognitive slender
bra där...

bokmärkes. applådernas rabalder dånar.
2009-01-21

  Lyckohäxan Enediel
Himla bra skrivet!
2009-01-21

  Måna N. Berger
Bra talat!
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP