Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

såååååååå ja..... sååå bra..... åhhhh..... ahhh.... DUKTIG mänska!!




.......duktig mänska.... nu var du DUKTIG!!

Såååå så så så så sååååååååååååå.......

......ja du kunde ju..... göra

UPPROR!!!!

Bravo!! Fin mänska!!!

Hur känns det att ha fått ett

härligt vredesutbrott... visst känns det skönt

att blåsa igenom kanalerna.... så du kan

ANDAS igen......... så att du kan LEVA igen...




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-21 22:19



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Puh.. suck.. det var skönt! Hur gick det, står huset kvar? Blåste jag ut väggarna?
DU är i alla fall en HÄRLIG människa, det ska du vet :) Kram på dig!
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP