Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mystik, lockelse, förförande ...


En kvinnans doft

Med en
Förnimmelse hon
Glider förbi

Sprider fantasier

Väcker välbehag
Förföriskt behagande
Luften fylls

En kvinnans doft

Får mej på
Bara knäna stå
För en stund

Sensuellt försvagad

Låt oss krypa
Upp i varandra
Av vällust

Tid att leka

Tills vi ej
Längre orkar
Utpumpade

Älska




Fri vers av Jack_iX
Läst 472 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-22 09:14



Bookmark and Share


    prima donna
mmm, ja låt oss krypa upp i varandra. Vackert.
2009-06-09

  papessa
sensuellt och elegant på samma gång....
2009-02-23

    sunnanvind
Oj oj...här var det blossande känslor!
2009-02-09

  Yvonne
Dikt fylld av de ljuvaste känslor. En dikt av hänförelse där man rycks med. Varm applåd.
2009-01-22

  prinscess VIP
att älska under förförande åtrå
av kärleksfyllda smekningar
att vara varandra nära
ljuvligt
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX