Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En psykologisk kamp

 

Din töst
förvandlar mig
till uttorkad

Och medans du vill ha
försöker jag
spara

 

Din hunger
får mig
att svälta

Och medans du tar
kämpar jag för
att behålla

 

*




Fri vers av VildLilja
Läst 463 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-22 11:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Två mikrokosmos på kollisionskurs.
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

VildLilja
VildLilja

Mina favoriter
Äntligen fri
Drunknad