Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slå under bältet

 

något har hänt med förmågan

att ta in det faktum att

människor har olika åsikter

och kanske till och med säger NEJ

eller ännu värre

sätter ner foten. . . .

 

då om inte förr

kommer det respons

inte sällan i form av tarvligheter

från enögda fanatiker

det säger ju mycket

om dem




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-22 13:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"det säger ju mycket om dem"
Åter igen "huvudet på spiken"
Applåd!
2009-01-22

  Eva Langrath VIP
Klokt skaldar du om detta svåra att ta emot ett Nej utan att bli sårad.

Eva
2009-01-22

  Njord
Det är sådana som inte förstår bättre.
MAn får stå över sådana tarvligheter och inse att det alltid finns dårar, överallt.
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP