Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ytterligare en melodramatisk...

Helt oväntat, oförklarligt och oförståeligt
flyttade du in, bosatte du dig i min tankar.
Jag fantiserade om dina händer
varje sekund innan det att mina ögonlock
slöts för natten.
Och varje natt drömde jag om hur dina händer
rörde vid mig,
hur de kramade mina bröst så hårt
att huden tillslut gav med sig
och du kunde gripa tag om mitt hjärta.




Fri vers av fleurie
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-22 16:35



Bookmark and Share


    no 9052 in the world of silence
den var så bra att den gjorde ont!
2009-01-23
  > Nästa text
< Föregående

fleurie
fleurie