Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur förmörkelse

 

endast ljuset
bringar rörelse

skingrar

öppnar ny dörr

hem




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 337 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-01-22 16:55



Bookmark and Share


    Bim
...den här läser jag med milda ögon huvudet lite på sned och ett varmt leende till dig!
2009-01-23

    ej medlem längre
Du fångar ljusets känsla så bra. Det är ngt med ljuset som påverkar oss... får det att kännas lättare. Både bokstavligt och bildligt
2009-01-23

    Jnåt
välkomstkänsla, hemmet är där ljuset är.
2009-01-23

  rebecca d
så sant:-))
2009-01-22

  Per Rydberg
Det lyser starkt; något nytt når ut genom gläntan!
2009-01-22

  Eva Langrath VIP
Ljus som lyser hopp som skönjes, kliv ut. Vackert.

Eva
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth