Fotot är taget av mig" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fotot är taget av mig


Tills imorgon

 

vad får oss

att stå ut fast

vi inte gör det

att orka ändå

dagarna

som endast är 

sega transportsträckor

utan minsta ljusglimt

överlever vi oftast

tills

imorgon

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-22 19:00



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Så bra du beskriver detta läge, ja vad ? Någon som bär.

Eva
2009-01-22

  Bibbi VIP
Ja, "vad får oss att stå ut"?
Applåd för den perfekta beskrivningen på detta läge.
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP