Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset går i mörkret tyst

Ljuset går i mörkret tyst
vägrar ge en strimma
Sluter lyckan tar min lust
omhöljer den med dimma

Blanka sidor bjuds till dig
du vägrar att försöka
Känna trolla fram nåt skönt
sanningen att söka

Pesten tiden sälj till mig
jag köper i natura
Ge mig livet döden nu
jag lovar att dig lura

Ge mig mörkret här och nu
och ljuset jag serverar




Fri vers av august
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-22 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

august
august