Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dilemmats sista timmar

I dilemmats sista timmar
jag sträcker mig mot skyn
I regnet uppåt simmar
och når till sist ur dyn

Mitt val är inte lätt
jag vet att någon gråter
Men ännu känns det rätt
vem i himlen mig förlåter

Frågor svar nu tomma
det sista ordet sagt
Hos Gud är vi blott fromma
svaga av förakt

Som om jag vore död
du tittar på mig nu
Det var din sista skörd
du var min sista fru




Fri vers av august
Läst 315 gånger
Publicerad 2009-01-22 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

august
august