Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem bryr sig

 

hån och elakhet

biter inte mer på mig

för jag har tränat här på poeter.se

och får tacka alla taskmörtar för hjälpen

med träningen

numera reagerar jag som hunden

när hon varit ute i regnet

 

ruskar på sig och skakar av sig vattnet

och strax rinner alltihop av

och inser hur liten

betydelse andras

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-22 23:03



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Kan inte annat än hålla med Eaglemountains här.
Otroligt bra recept för oss andra att följa.
du är verkligen en föregångare.
Bokmärke.
2009-01-23

  Eaglemountains VIP
APPLÅD, stå på DIG, ruska av Dig, blockera hån och elakheter - som låt taskmörtarna simma iväg .....mörtar är ju fulla med ben,
taskmörtar fulla med hån och elakheter .....
2009-01-23

  Eva Langrath VIP
Härligt skaka på. Låt vattnet yra.

Eva
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP