Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårar från många bäckar små

 

Kom, bada med mig
de har fallit för oss
här vilar våra minnen
i glimmer av blått
i tårar av mig
våra stunder är skrivna
här vilar våra minnen
allt som idag har vuxit till grått


Kom, sov med mig
luften tog slut 
när vi föll ned i min säng
genom slutna ögon
i lakan lever våra drömmar
i sömnen
ingen synar våra sömmar


så intensivt det var från början till slut
och vi kvävde varandras lungor
slukade alla sekunder
vätte våra tungor


Du och Jag


Natt och Dag



vi hade aldrig någon chans

 




Fri vers av LadyFool
Läst 479 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-01-23 01:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sjukt bra!
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool