Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Källhänvisning

 

Porlande vatten

 

Smäktande rinner droppar

 

Ljudlöst görs källan




Bunden vers (Haiku) av Mr Lindemann VIP
Läst 919 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2009-01-23 12:57

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Björne.H
text som bygger vidare i ens tankar.
2009-03-06

  Blåbäret
så väl sammanhängda rader, med en helt underbar rubrik...gillar starkt allt som porlar...blir ett bokmärke på denna
2009-01-26

  Lejonhjärtas poesi
Ett härligt källflöde du ger oss här, poesi som talar för sig själv!
2009-01-25

  Mona*
Gillar allt som kommer från källan...
2009-01-25

  Eva Langrath VIP
Säll den som henne finner, tack för fin "vägvisning."

Eva
2009-01-24

  MeAmmie VIP
Skön poesi som man själv kan spinna vidare på!
Ljudlöst görs källan...........dit du kan gå och andas liv och dricka dig lugn! Fredens Lena Liljor/Ammie
2009-01-24

  Cosmic Johanna
Inte undra på att man blir törstig när man läser såna dikter...applåder!:-)
2009-01-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Jag skall väl denna
källan finna så klar
den är som markens
ros! Jag skall väl denna
källan finna så klart jag
har en markens nos...
2009-01-23

  Hans Christian
Fantastiskt snyggt ! Jag bugar o tackar för läsning.
2009-01-23

  arie
tycker mycket om denna
som en stilla bön
en eftertänksam källhänvisning


"Ljudlöst görs källan"

det är en mäktig kraft
i dessa ord

tack
2009-01-23

    ej medlem längre
Så fint...
2009-01-23

    Patrique
Vackert...med plats för
många tolkningar i dessa
få ord...
2009-01-23

  Svartsilver
andliga källan, livets mening.
2009-01-23

  Måna N. Berger
Kallkällan, som aldrig sinar.
2009-01-23

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker haiku. Tycker särskilt om
den sista tänkvärda raden.
2009-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP