Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försöker finna strategier för att klara ensamlivet och min älskades död


Sluta pilla

 

sluta pilla

på sårskorpan nu

skulle mamma ha sagt

 

jag hör hennes röst och

funderar på att göra

som hon säger

 

livets sår kommer

aldrig att läka ut

saknaden och längtan blir kvar

 

men om jag slutar pilla upp

sårskorpan jämt

så kanske det blir

 

ett skapligt ärr till slut




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-23 13:03



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Lindrande salva kan ge läkning och ärren blir skimrande ljusglimtar till slut.

Eva
2009-01-23

  Eaglemountains VIP
Det är svårt att låta bli en sådan sårskorpa, som Du beskriver här.....det finns sår som aldrig läker, men man kan stryka på dem en salva med trevliga minnen då och då .....det lindrar en stund ......
2009-01-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP