Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland tar vänskap slut


Var det mig du sökte

 

vägar säras

ur frånvaron av

gemenskapens sol

 

var det mig

du sökte

eller din spegelbild

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-23 13:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, det är frågan.
2009-01-26

  Hans Christian
Deliciös Poesi !
2009-01-26

  Sladjana Zubcevic
Så vackert skrivet!
2009-01-23

  Eva Langrath VIP
Insiktsfullt.

Eva
2009-01-23

  Eaglemountains VIP
Där fick Du till det i några rader! Och ordet vänskap ska inte missbrukas, det gör många .....vänskap ska vara ömsesidigt ÄKTA .....
2009-01-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP