Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min magiska dagbok

Min magiska dagbok
Jag älskar dig
Du ger mig precis
vad jag behöver
frågor och svar
DRÖMMAR

Min magiska dagbok
du sprider den känslan
som det inte finns ord för
lycka och glädje
KÄRLEK

Min magiska dagbok
du är saken jag tar med till en öde ö
du är saken jag tar om det börjar brinna
du är den jag litar på mest av alla




Fri vers av KairnniraK
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-23 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KairnniraK