Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det var inte solen som lyste

 

det var inte solen som lyste
det var näven som brann
det var inte kärlek som flydde
det var alla familjeband

vad är det som finns kvar efter fallet
det är faktiskt vi tre
inte samma när det gäller efternamnen
men vad fan gör det

det strömmar musik ur kroppen
jag rör mig i samma takt
vi har funnit hoppet
nu samlas vi på samma plats

det var inte solen som lyste
men vad fan gör det

 




Övriga genrer av Mike
Läst 741 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-01-23 17:27



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Klockren sanning och stark låttext. Kampsång! Bra!
2014-02-15

  Silvergirl
Herrejäklar, snygg avslutning, snygga ord.
2009-07-19

  Marlboroman/Hg VIP
Heavy, man. Heavy.
2009-05-13

  Sareo
Bra skrivet
2009-04-03

  Carola Zettergren
SNYGGT!!!!
2009-03-06

  Roula O
starka ord...mycket fint!
2009-03-04

  Marlboroman/Hg VIP
"det var inte solen som lyste
det var näven som brann"

Här har vi en mästare!!!
2009-03-04

  Elisabeth VIP
Uppriktig på ett befriande vis. Dina ord bildar stabila meningar. En styrkedikt helt enkelt.
2009-02-26

    ej medlem längre
Wowwwwwwwwwwwww----du blir bara bättre o bättre---vilken begåvning--underbart skrivet o sant faktiskt---tack!
2009-02-03

  Lilla My* VIP
Fiint Mike! Att kunna samla sig, samlas trots motgångar i förgången tid är en rikedom verkligen!!
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike