Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten var min första. Jag skrev den när jag var åtta år och gick i fjärde klass.


En tår från min kind

Jag var världens lyckligaste tjej
men det kan jag inte vara nu, utan dej
du var snäll, fin och len
men vad hände sen?
Du blev överkörd och fick ett hemskt slut
du försvann från mig på en minut

Jag saknar dig

Disa




Fri vers av KairnniraK
Läst 239 gånger
Publicerad 2009-01-23 19:15



Bookmark and Share


  mollypop
den var bra för en åttaåring! disa var din katt väl?
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

KairnniraK