Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan kropp

 

så märkligt nära

han är ibland

så att jag vänder mig om

för att säga honom något

när

saknaden slår mig i magen

han kommer aldrig

mer och jag får

träna bättre

livet

som består

av vackra

minnen utan

kroppslig

närvaro




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-23 19:37



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Prata med honom och känn närhet. Det är den tanken som slår mig vid dina ord.
... och jag känner så väl igen det. Jag glömmer oftare och oftare att mina föräldrar inte finns mer. Att jag borde ringa och berätta det och det eller gå dit och fråga om vissa saker. Det händer nästan dagligen nu. Så då pratar jag med dem i stället och känner mindre saknad genom ett samtal som för vissa säkert skulle vara idioti. Men för mig känns det bra!
2009-01-24

  Olof Dahlin
Detta rörde mig... Vackert, sorgligt. Bra.
2009-01-24

  Sladjana Zubcevic VIP
Smärtsamt vackert skrivet vännen min.
Kram
2009-01-23

  Njord
Så vackert och sorgligt Ibland fattar jag inte att du orkar.
Vågar inte tänka att detta skulle hända mig.
Hyser stor beundran för din styrka och din kamp
2009-01-23

  Ronny Berk
så vackert och med stor känsla beskriver den poesin en outsäglig saknad...ja...
2009-01-23

  Eva Langrath VIP
Kram

Eva
2009-01-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP