Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
and that's all you ever need to know...


Killing time


Time will heal an open wound,
always thought there weren't enough.
But as despair surrounds my soul,
Time will always be too much.
Killing it by writing words
without no rhyme or reason.
Continuing, poisoning my own heart,
infected by my treason.

Hiding inside my head,
afraid that you shall see
that I'm not over it yet,
and you might think I'm weak.
But there will come a day
when I write rhymes with reason.
Until that day, I'm killing time,
waiting for a new season.




Fri vers av Bittersweet_
Läst 415 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-23 21:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är rät grym på din poesi ^^
2012-04-08

  Ravn Hansen
Vilken fin dikt. Mycket lätt att känna igen sig i och du är väldigt duktig med det engelska språket.
2009-05-14

    ej medlem längre
Dina texter der mig orgasm! o.O
Sjukt fint! <3<3<3
2009-02-17

  Kim Alexis
Syrran, jag är grymt imponerad av hur du bemästrar det vackra engelska språket.
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Bittersweet_
Bittersweet_