Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är sant


Halmstråt har fått egen dörr


Att flytta ett bord
hitta fem gamla ord
att sätta på pränt
vad äntligen hänt
är att halmstråt fått plats
i ett mindre palats
med toa och kök
för ett helt eget stök
och en helt egen dörr
-det har aldrig hänt förr

Så nu flyttas ett bord
dit där fem gamla ord
får bli väggar och tak
i mitt egna gemak
där ett halmstrå fått plats
i ett trerums palats
med sovrum och bad
centralt i en stad
utan minnen från förr
där jag låser en helt egen dörr

Wow!




Fri vers av halmstrå
Läst 335 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-01-23 23:18



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Så härligt förmedlat lyckan över ett "eget hushålle" i bästa Lotta på Bråkmakargatan stil!!
2009-02-03

  *maihe*
smattrande smidigt flyt..
och grattis!
2009-01-25

  © anakreon VIP
My best housewarming wishes!
Carl-Erik
2009-01-25

  Inkarasilas
Står i dörröpnningen med en orange blomma och en låda kubanska och säger fyj fan så nice med väggar, tak och egen jävla nyckel WOOOHOOO! Ett ton grattis för fan!
2009-01-25

  Carola Zettergren
URTJUSIGT!!!
2009-01-25

  greajt
jäklar.....
asbra verkligen [:
2009-01-25

  Kristina Wallbing
Ja - det är sant! :-) Största GRATTIS-KRAMEN någonsin utfärdad går till DIG!!! Och för en dikt som sprudlar av glädje och toner får du en stående applåd och busvisslingar!!
2009-01-24

    © Birgitta Wäppling VIP
Fint flyt och rytm har du i denna fina dikt.
Grattis till bostaden!
2009-01-24

    papillon
Yes!!!!!!!!!!!
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå