Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksfull vänskap

Jag vill erbjuda dig

min vänskap

vill dig väl

vara nära

dela

tankar

känslor

och kroppar

när du är

öppen för det.


Ej ge dig besvär

bara berika ditt liv

vara nära

när du söker

dig själv

vara intim

genom hjärta

och själ.


Jag kommer inte

med krav

vill vara som ett

kärlekens hav

där vi kan ösa

ur vår vänskap

och blomstra

genom den.

Varför jag vill

vara din vän

för att du

berört min själ

får mig att känna

så mycket

Du har väckt

min kontakt

med min längtan.

Låt oss utforska

det finaste

i vänskapens rum

låt oss utforska Kärlek


En lekfull kärlek

som ett barn ser det

en KÄR LEK

att utforska i livet.


Leva i nuet

där är vi fria.


I min vänskap

vill jag vara dig trogen

omtänksam

mötas genom hjärtat

behandla dig

så som jag själv

vill bli behandlad.


Ge dig

njutning och glädje

Det är det vackraste

man kan dela

med en vän


Tycker du

har förtjänat det

genom

ditt goda hjärta

som du öppnat

på glänt

Det jag ser är

underbart vackert.

vill vara din vän

så enkelt är det.









Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 1073 gånger och applåderad av 22 personer
Utvald text
Publicerad 2009-01-24 01:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Supervacker text om äkta närhet..
2023-04-30

  Bibbi VIP
Å, så vackert formulerat.
Applåd!
2009-03-08

  albertina
underbara ord.
ord som varje individ skulle vilja äga.
blir rörd.
för jag känner vad du skriver.
detta är vackert och ömt.
riktigt bra helt enkelt
2009-02-20

  Mr Lindemann VIP
En visa som kommer från kosmos med adress jorde och där det är värt att hylla det jordiska och de som bor där i allsköns välmåga och inre oförstånd lyfter vi blicken mot skyn oc tackar universum för skribenten som är på besök hos oss med detta alster
2009-02-03

  * Ammi *
villkorslös kärlek är stort!
att få möta varma stora hjärtan är inte alla förunnat, och att få krypa in där, är väl det bästa som kan hända
fina rader!
2009-01-26

  Hubbishelena
Så enkelt utan krav men ändå med förväntningar och önskningar kring hur vänskap ska se ut. Det är inget dåligt erbjudande! bra skrivet!
2009-01-24

  MeAmmie VIP
En vacker hyllning till vänskapens lov! Men du Johanna kan konsten att det känns äkta!
Stjärnbeströdda solglittrande kramar/Ammie
2009-01-24

  Michaela Dutius
En dikt som är som en vacker sång...en hyllning och ett löfte
2009-01-24

  Lejonhjärtas poesi
Underbart vackert!
2009-01-24

  friheten
Mkt vacker srkiven
2009-01-24

    ej medlem längre
Gillar med råge och mer därtill...
2009-01-24

  Johan Bergstjärna VIP
Denna dikt är som en Vänskapens Heliga Hymn...
Gillar den mycket!

Dock: intim vänskap innebär ju Uppriktighet,
vilket ibland kan innebära besvärligheter...
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna