Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför gör di på dette viset... ( mänskorna )




....undrar Gudomsparet... & gråter,

nej dom tjuter nu...

Stormar & orkaner av vrede & sorg

genom skapelsen som är i större

kris än någonsin...

Men Kärlekens Sol vinner

tid & rum & själar...

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-24 02:31



Bookmark and Share


  Olof Dahlin
Ren energi vinner alltid!
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP