Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi Badar I Själen




Omniflux Saturnus I Dina Armar

Orgasmer Utan Sex

Dyningar Av Ömhet & Läkedom

Skratt Av Befrielse

Vi Badar I Själen

Soltorkar I Gudaparets Ljus  




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-24 03:06



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Äkta diktat ett stycke god poesi att minnas för all framtid
2009-01-25

  Cosmic Johanna
Känns orginell, gillar slutet, "Vi badar i själen Soltorkar i gudaparets ljus", vackert skrivet, applåder!
2009-01-24

  Olof Dahlin
Oh, det här tyckte jag om!
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP