Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han som fick mig att tro

 

det hann bli många

svarta upplevelser

besvikelser

trots unga år

 

så råkades vi båda

som behövde tröstas

och fann famnen

i våra ögon

 

han fick mig att tro

på den kärlek

jag svikits och vi

starkare än livet

 

därför kom

evigheten och tog

honom härifrån

så stor kan inte kärlek vara




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-24 14:16



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Känner igen mig i din text. Det var den stora kärleken. Och just därför förlorade vi varandra. Det var som att det var föör bra för att få vara.
2009-01-28

  Bibbi VIP
Känner igen det här tillståndet från mitt eget liv och kan förstå.
Bokmärke.
2009-01-26

  Eaglemountains VIP
sorgligt, men i ljust minne bevarat - om den kärlek som fanns, innan sorgen kom .....
2009-01-24

  Eva Langrath VIP
Tacksamhet och sorg i vackra ord.

Eva
2009-01-24

  Ronny Berk
känslor av sorgsamhet men även tacksamhet förmedlas genom den texten, en livs vandrings dalar och höjder...
2009-01-24

  Ronny Berk
känslor av sorgsamhet men även tacksamhet förmedlas genom den texten, en livs vandrings dalar och höjder...
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP