Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är överlägsna i vår Kärlek











Vill du inte känna Gud blomma i ditt blod

Blixtra mörk kärlek utvigdande ditt andrum

Längtar du inte att dansa i din fulla potential

Överrösta & kväsa de falska rösternas skenljus

Sprida med dina sinnen barmhärtighet

& ömhet över alla sårade du möter

Alla är vi sårade

Vi kom inte till livs för att vara deprimerade

Vi är alla komna hit för att fyllas av inspiration

Låt oss dåna helig vrede som inte är nåt annat

än upprättande sanning & skrattande ursinne

Sätt ditt stolta nakna ansikte mot världen

Till de storartades sällsynta skara sällar du dej

Mänskligheten växterna & djuren är en enda kropp

& dina styrka eller svaghet påverkar alla


Gråta visshets hopp

Dansa eldens magi

Ingenting är någonsin för sent

Ditt underbara ansikte

får min själ att vakna & glädjas

Masserar dej i gryningen

till Saties toner

& Chopins nocturner

Vi är inte rädda för att dö

när vi dör den lilla döden

förenade till kropp & själ

Fienden väntar ivriga

vid sin linje strax utanför

vår uppmärksamhet

Vi flyger över allting

Vi är överlägsna i vår Kärlek

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-24 23:39



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Mvg:-
2009-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP