Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonbad




 





...badar dej i gryningen i den stilla

ännu inte ljusa skogssjön

ser in i dej... känner dej...

...älskar dej... som du älskar mej...

det var du som väckte mej med

färdig frukostkorg klockan 5

& vattnet är kallt

men är nära att koka av vårt stilla ursinne

stöter in i dej mjukt & hårt som du vill

& vår orgasm ekar mot klipporna

så vi oroas för att det ska höras...

vid elden & frukosten talar

vi om allt

dagen ligger öppen...

vi har redan injicierat den.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-25 00:19



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Snyggt slut,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
2009-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP