aldrig ska jag sluta älska dej
www.youtube.com/watch?v=gRbOAuvdsM8" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
aldrig ska jag sluta älska dej
www.youtube.com/watch?v=gRbOAuvdsM8



Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!




snart

snart

nu snart

direkt i din TV

ahhhhhhhhhhhhhh!!

aaaaaaaaaaaaaah!!!

Åh Åh Åh åh åh åh ÅHHHHHHHHHHH!!!

Fy FAN VAD UNDERBART!!!!!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

............................. Melodiiiiiiiifestivalen!!!




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-25 04:23



Bookmark and Share


  Tera
Fy FAN VAD UNDERBART!!!!!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

............................. Melodiiiiiiiifestivalen!!!

Glädje ter sig många utryck...
2009-01-25

  Dr Jimmy Johansson The 777
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
2009-01-25

  Bjarne Nordbö
Trodde först det handlade om en porrfilm.
2009-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP