Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är jävligt kallt ( lillebror )




jag mår illa

olustkänsla i min kropp

säck över huvet

förödmjukad

7 år & försvarslös

svarslös

för svarslös

fortfarande lillebror

den som får ta skiten

den som man får

spy sin frustration

& aggression över

containerpojken

full med familjens

smärta & sjukdom

ignorerad & utfryst

underskattad & nonchalerad

empatin är skral

på grund av samvetskval

det är jävligt kallt




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-25 04:33



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Den här känslan känner jag igen, minns jag också.

"7 år & försvarslös
svarslös
för svarslös"

Du analyserar minnena utifrån en vuxen, mogen position, men smärtan låter sig aldrig analyseras, den finns kvar.
2009-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP