Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag förstår att Agnes Von Krusenstjerna mådde dåligt...





Terrorn.

Familjens outsider nr 1.

Klar etta på den svarta listan.

Den som avslöjar livslögnerna

& som hatas för det.

Den som strålar starkast

& hatas tiodubbelt för det.

Den som inte tar nån mer skit

& därför får tusenfalt med hån & slag.

Agnes hade iallafall sin älskade David Sprengel.

Jag har mina katter & skrivandet.

Ska få igång akvariet i veckan.

Fiskar är nog snälla.

Ta ifrån en bohem hans frihet

& du gör honom galen.

Inför psykiatern som jag ska få

att förlänga min sjukpension

så ska jag naturligtvis

överdriva alla mina symptom

så att jag får fortsätta vara fri.

Stå utanför spökhuset samhället.

Aldrig har jag varit arg på min bror.

Det är så svårt.

Har bara tagit avstånd & varit tyst.

När ska jag äntligen ryta ifrån?

Vad har de gjort med mej?...

Känner inte att jag har någon

verklig relation till min mamma

& mina 4 storasyskon.

Familjens uråldriga destruktiva mönster

& godtycklighet är fortfarande

farligt för mej.

Som grön kryptonit för Stålmannen.

Trodde jag var vaccinerad...

Poeterna... käraste Poeterna...

sänd mej lite motståndskraft...

Ni är mitt enda hopp nästan.

 

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-25 04:48



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Jag knipsar itu kryptonit och skickar ut den i rymden, till dig skickar jag kraft!
2009-01-25

    Calin
Sänder all kraft jag bara orkar och har...stå emot.
2009-01-25

  Dr Jimmy Johansson The 777
I vissa fall kanske ens gamla liv bör elimineras, eller stora delar av det, nya vänner växer inte på träd, och nya träd växer inte upp över en natt som denna. Livslögnerna skall avslöjas till varje pris, varför skulle dom inte avslöjas ?
Ta inte emot något hat, utan låt det bara passera.
Alla mår vi dåligt av någon andledning nån gång, hur viktigt är det för oss att må dåligt egentligen, på en skala ett till tio.
Hur viktigt är det för oss att må bra, på en skala ett till tio.
2009-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP