Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland har jag lust att stoppa fingrarna i din drink och säga: nu när vi brutit isen…


Is och brinnande intresse

Letar efter förmildranden
i förbiflimrande omständigheter
stulna blickar i förbjudna backspeglar
där Euredike-spöken förångas
till höger och vänster

Ge oss något som hjälper
mot vår självförnyande törst
återvunna förbannelser
och halvhjärtade eder
svurna med korslagda fingrar
i den accelererande förbifarten
förbi allt, tills allt är förbi

Jag kan se dig överallt
ansatt av alla behövande idioter
bakom filter och murar
instängd oförstådd i ditt torn
men släpp ut ditt Rapunzelhår
bara för mig!

Osynlig som en dröm
verklig som hjärtslag
går gatan fram
äventyren rundar hörnet
jag ser dig där
som den du skulle kunna vara
vill du
kan vi bryta igenom?




Övriga genrer av Död Mans Hand
Läst 661 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-01-25 15:20



Bookmark and Share


  Nina V A
"Jag kan se dig överallt
ansatt av alla behövande idioter
bakom filter och murar
instängd oförstådd i ditt torn
men släpp ut ditt Rapunzelhår
bara för mig!"

det här stycket kan man onekligen snurrar kring
"Is och brinnande intresse" backspeglarna och
hur allt accelererar

likväl ser man som i ett slowmotion


tills allt är förbi

de två slutstyckena lägger sig verkligen starka över bröstkorg
2009-05-22

    höstblomma
Ett säkert bokmärke, gillas :-)
2009-01-31

  Inkarasilas
Icebreaker. Du är en trollkarl, sveper med händerna och Simsalabim. Så sitter man och blinkar hungrigt mot skärmen. Uppmaning, längtan och kvävda svordomar. För ibland tänks det för mycket så det blir aldrig någon handling. Bara ett Oh jag ville. Det är tröttsamt. vafan hände med NU. Det här är på riktigt och jag gillar det. Mhmm. Släpp ut håret bruden hoho. Rör runt i drinken för fan. Ymer.
2009-01-26

  Tera
ibland har jag lust att stoppa fingrarna i din drink
och säga: nu när vi brytit isen…

Sen smäller det till!



Jag kan se dig överallt
ansatt av alla behövande idioter
bakom filter och murar
instängd i ditt oförstådda torn
men
släpp ut ditt Rapunzelhår!
bara för mig


Ähh...jag tyckte allt var bra..
2009-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand