Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett uppvaknande!


Jag öppnar mitt hjärta!

Jag öppnar mitt hjärta
för kärleken!

Vad kommer nu
att hända?

Du ser mig!

Vakna upp!
Varför sover du?
Vi ska ju gifta oss!

Hej, hej, jag älskar dig!
Hej, hej, jag älskar dig!




Fri vers av Ewa Flower
Läst 492 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-01-26 07:51



Bookmark and Share


  stella
Enkel sanning! :)
2009-06-27

  Teresia Ridell
Härligt !
2009-05-15

  Eaglemountains VIP
Mycket spontanitet och förhoppningsvis kommande kärlek för någon i denna uppmuntrande poesi!
2009-02-25

  Karin Andreasson
Fantastiskt bra!
2009-02-18

  Cosmic Johanna
Jag ser det inre barnet genom dikten som lekfullt möter sina medmännsikor.
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower