Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kallas det kanske sköld, men jag vill mer se det som missbruk

kokain
rimmar väl ändå inte på
heroin




Fri vers av fleurie
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-26 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fleurie
fleurie