Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MY ANGEL

Tänk ej på det som är hemskt och tråkigt, det som skadat dig och gjort ditt inre till sorg.

Tänk i stället på allt vackert och underbart som finns att finna, i detta liv.

Tänk på att snart är det vår och i det gröna gräset kan du snart sätta dina fötter ned, smeka gräset och lyssna på fåglarna som sjunger sången om dig.

Solen som värmer din lätt färgade kind, dina tårar rinner samman i bäcken nedan huset, ut bort, du ler och känner ej sorgen mer.

Lev för dagen och låt framtiden vara i fred, bearbeta gårdagen men grubbla ej mer.

Bygg dina broar själv och se till att ingen låter dem rasa samman mer.

Du underbara lilla, som så illa farit i detta korta liv, men med två starka ben och ett gott hjärta, så kommer du klara allt det du vill klara.

Det finns många världar att se, innan man vet i vilken värld man själv väljer att stanna kvar och leva i.

Jag finns alltid här för dig, inom dig, med dig, även när du ej ser mig.

Jag kommer alltid önska att få en del av din kärlek tilldelad mig, inte lika självklar som så många tror.

Hela dig, så vi en dag blir hela tillsammans.

Lyssna på fåglarna som sjunger sången om dig.

Sanningen tillhör de starka som vågar övervinna svaghetens lögn.






Fri vers av blackandwhite333
Läst 359 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-26 20:36



Bookmark and Share


    solrosensdjup
riktigt fint skriven! applåder!:D
2009-02-21

  stenhur VIP
Det är svårt att hjälpa den som inte vet hur hon ska hjälpa sig själv. Men hjälp till självhjälp i kombination med envishet och tålamod kan funka.
2009-02-17

  Cosmic Johanna
Vackert budskap, applåder! Tar till mig...
2009-01-27

  devilsangel
En underbar kärleksförklaring...övertygande om tryggheten som finns där genom allt även då det är som svårast att visa det...
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

blackandwhite333
blackandwhite333