Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All yttre förändring kräver också en inre . . .
Att förändra sina tankar så att det nya livet går att leva
Lättare sagt än gjort




En annan tid

 

livet tog en annan väg

men jag är densamma

 

vi är inte kompatibla

numera livet och jag

 

varje dag tränar jag

på att bli en annan

 

försöker att bli en som

passar ihop med livet

 

vi är inte kompatibla

livet som är och jag

 

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-27 11:11



Bookmark and Share


    Erika H
Det inre och det yttre. Inte alltid i samklang. Lätt att känna sig som... men inte uppfatta sig som... bara genom att se sig själv i spegeln.

Kan man träna på att bli någon annan?
Kan man vända livet med sig istället?
2009-01-27

  Eva Langrath VIP
Den resan , den svåra att möta livet där man är men inte vill vara, skildrar du ömsint och varmt.

Eva
2009-01-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Kompatibla,
att samordna
är inte alltid
lätt även om
man tar det
så nätt, så nätt
2009-01-27

  Njord
Precis så är det!
Så bra beskrivet.
Men det kanske är våra förväntningar på oss själva som är det stora problemet. Kanske ska vi vara det vi är och sträva efter lugn och harmoni. Även i sorgens ögonblick.
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP