Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi behöver blanka golv, älskling.



jag har för många måsten
alldeles för mycket tid
fast för lite tid
för ordning.
Rörigt
i mitt huvud
rensa mina tankar med ett svar
är du gullig
rensa mina tankar med ett leende
vad som helst förutom mer avstånd från mig




Fri vers av Fantasioffer
Läst 421 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-27 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fantasioffer