Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gillar inte världen du lever i...

Jag gillar dig,

men inte de du umgås med...

Jag gillar dig,

men jag gillar inte människor
som låter sig styras av andra...

Du är en sån människa,
och jag hoppas att du förstår det snart!




Fri vers av Ellin
Läst 265 gånger
Publicerad 2009-01-27 14:46



Bookmark and Share


  bergsdotter
it takes time to make a
great cup of coffee.
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Ellin