Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bandet mellan oss spricker snart.

Det började som ett litet band fullt med kärlek.
I ena änden fanns jag,
och i andra änden fanns du.

Men bandet bli allt längre,
och avståndet blir större och större.
Bandet är det ända som håller oss samman.

Men snart spricker det, och kärleken försvinner.




Fri vers av Ellin
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-27 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellin