Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt men inget

Jag kan känna det, i hela min kropp.
Smärtan och skriken.
Känna för hur du på ett ögonblick,
förvandlas från allt till inget.
Det tysta ekot, som skär.
En tår så tyst och stilla,
så kraftfull så stark.
Inget blir någonsin som det var.




Fri vers av trordet
Läst 362 gånger
Publicerad 2009-01-27 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trordet