Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

yttligare 3 stenar på muren

Leende ögon, gråtande själ.
Du bär en mask, vad har du för skäl?
Jag älskar dig för den du är,
inte för masken du bär.

Om du kysst mig för sista gången.
Ta med dig mitt hjärta med dig när du går,
så ska du få höra att det fortfarande slår.

Jag vill ge dig allt här i världen,
men mitt liv vill jag dela med dig.

Du sa: "Jag älskar dig"
Jag ryggade tillbaka som för ett slag.
Orden var inte dina.
De var nötta, gamla och fula.
De var billiga.
Tre ord som skulle säga allt,
blev ytterligare tre stenar på muren mellan oss.




Fri vers av Ellin
Läst 264 gånger
Publicerad 2009-01-27 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellin