Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du tog de fina minnerna med dig

Jag har glömt bort vad kärlek är,
hur det känns att tycka om.
Jag minns sorgen när du gick,
men inte glädjen när du kom.




Fri vers av Ellin
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-27 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellin