Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig vandra






Murarna står omkring mig

ordlösa och kalla


Morgonljuset står i låga

och

tusen sorger mot mig slå


I skogens djup vill jag dölja mig

för att ropa ditt namn


Låt mig vandra

och plocka vilda bär

att släcka min kärlek till dig




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 881 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2009-01-27 17:15



Bookmark and Share


  Kristina Olsson
oj oj vilken fantastisk text. jag blir berörd . bokmärkes direkt!
2009-03-02

  kärleks ängel
längtan av befrielser, vackert
2009-02-02

  Miss Mod
Frihetstörst??
2009-02-01

  Michaela Dutius
Vildskog och kärlek som gått vill...sorgsen men vacker.
2009-01-31

  Afrodite
Som vanligt, vackert skrivet :)
2009-01-30

  friheten
Skriv till mig Stela!
2009-01-28

  Eaglemountains VIP
"Låt mig vandra

och plocka vilda bär

att släcka min kärlek till dig"

Så underbart skrivet .....
2009-01-28

  JNI
Den kärleken vet inte vad den missar !!

så fint skrivet som alltid .. vadnra vidare ut i det okända och fånga den hand som är menad ..
2009-01-28

  anits VIP
Vackert och känslosamt
2009-01-27

  Losnall
Ja, så är det.

Fint och vackert skrivet:)
2009-01-27

  Fredrik Stillesjö
Hej Sumeja!

Ja, en sådan bärpromenad söker även jag då och då... Hälsar vännen Fredrik
2009-01-27

    Ken Cassel
När du pratar om murar kommer jag genast att tänka på Gaza
Varför vet jag inte riktigt
I vilket fall som helst

Många kramar till dig

:))
2009-01-27

  devilsangel
kärlek som gör så ont att man önskar släcka den..smärtsamt vackert
2009-01-27

  zinna
Ser din text framför mig, som en saga,
en elv springer rundt i skogen plockar bär för att stilla sin kärlekstörst...
Vackert och sorgsent på samma gång.... njutbart
tack
2009-01-27

  Carola Zettergren
Vackert skaldat av dig!
2009-01-27

    Al Lanzon
Vackert! Sorgset!
2009-01-27

  Suzy med punkterna
Du beskriver känslor så bra!
2009-01-27

  prinscess VIP
sorglig
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic