Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ringar på vatten...

    bryter havets blanka yta

våran spegel

och med lätta simtag

bryter vi ytor

inom och i oss

Simtag

famntag

hjärtslag

 som ringar på vattnet

runt oss i oss

bryter tystnaden

mun mot läppar

cirklar

som ringar på vatten

utan ord

säger vi sanningen

och vi ger varann

våra tankar

våra ringar

och ett tyst hav som en spegelbild

 

 




Fri vers av Gryft
Läst 596 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-01-27 22:09



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Underbar läsning ...
2011-02-24

  kärleks ängel
underbar sensuell
2009-01-28

  zinna
Detta var bara helt och fullt njutning... för själen och för sinnet.
Tack
Applåder
2009-01-28

  Miss Mod
" Utan ord, säger vi sanningen" Njuter.
2009-01-28

  Svartsilver
jättefint och jag tycker hav passar hur bra som helst!
2009-01-27

  Betlehemsstjärnan VIP
Underbar ord, säger jag bara...
Tala om ringar på vattnet..dina ord har bildat
den första ringen.../B
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft