Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Filosofen Isak - 4,5 år.


Barnens bevingade #18

 
- Mamma, är Kristus i lag med Gud?




Övriga genrer av Mattias Josephson
Läst 464 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-27 22:28



Bookmark and Share


  Just Emotions
uunderbart!!
2009-01-27

  Blåbäret
Heja Isak...helt befogad fundering från en 4,5-åring :)
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson